Pyöräprojektit

Plane 2.0 otsikkokuva
Edellisen projektin (Plane 1.0) jälkeen nälkä kasvoi syödessä ja muutamien fat-bike koeajojen jälkeen oli selvillä mitä tuleman pitää. Klikkaamalla koko juttu! »

Pyöräprojekti: Plane 2.0 – custom fatbike

28.8.2017 | Leave A Comment »


Pyöräprojekti: Plane 1.0

15.10.2016Ultimaattisen speksauksen huipentumana syntyi itse suunniteltu ja rakennettu Plane 1.0, joka on yksi näkemys trendikkäästä Gravel Grinderistä.
Klikkaamalla koko juttu! »

Pole Taival – projekti

13.7.2016
Tästä rakentuu 27,5 x 2,8″ renkailla varustettu Pole! Alla on vielä pulleat 2,4″ renkaat, saa nähdä miten 2,8″ istuu. Klikkaamalla koko juttu! »

Tags:

Pyöräprojekti: Mondraker Dune (M)

10.5.2016

Dune M
Näin kevään korvilla kilpavarustelu on ollut kiivaimmillaan, ja siitä tuli idea julkistaa näitä pyörien rakenteluprojekteja muutamalla sanalla ja kuvalla. Ensimmäisenä vuorossa on Laten endurotykin päivitysprojekti.
Klikkaamalla koko juttu! »

Työmatkapyörä osa IV

5.1.2012


Olen ajellut viimeisimpien vuosien työmatkat polkupyörällä. Ajan mittaan itse ajettavakin matka on pariin otteeseen pidentynyt, ja Klikkaamalla koko juttu! »

Kaupunkipyörän kestotesti

2.12.2010

Kaupunkipyörä on nyt ollut kestotestissä vajaan parin kuukauden verran. Kokosin kokemuksia ja kommentteja komponenteista tähän mennessä. Kelit ovat olleet vähintäänkin vaativat, sillä lunta, vettä, jäätä, pakkasta ja sohjoa on Klikkaamalla koko juttu! »

Kaupunkipyörää hankkimassa

16.10.2010

Vitus-citypyöräprojektin kuvagalleria teksteineen on katsottavissa Tuskan www-sivuilta. On kyllä jännittävä fillari kurvailla kaupungissa. Ajoasento ei ole kovin pitkä, mutta se on Klikkaamalla koko juttu! »

Kaupunkipyörää hankkimassa

11.10.2010

Jaahas, jaahas! Kasausongelmia! Citypyörä olisi satulaa lukuunottamatta muuten kasassa, mutta voimansiirto tahtoo takkuilla. Joka polkaisulla kun laittaa yhtään voimaa peliin, niin ketju paukahtaa tai hyppää ilkeästi. Ilman vastusta pyörittäessä ilmiö ei toistu. Nähtävästi, tai ilmeisesti, syynä on vähän ajettu eturatas, ja se ei kai nyt toimi yhteen upouuden ketjun ja takarattaan kanssa. Ketjulinja on erittäinkin suorassa, joten vinosta ketjustakaan tuon pomppimisen ei pitäisi johtua. Toisin sanoen tänä aamuna lähti Chainreactioncyclesiin pikatilaus uudesta eturattaasta. Klikkaamalla koko juttu! »

Kaupunkipyörää hankkimassa

4.10.2010


Ta-daah, enimmät osat saapuivat! Etuhaarukka ja runko ovat vielä hämärässä Tanskan Bermudan kolmiossa, mutta nekin saapunevat tällä viikolla. CRC ei osannut lähettää kaikkia samassa paketissa, jostain Klikkaamalla koko juttu! »