Media

Team Tuskan logo (.eps-muodossa)

teamtuska.logo.eps

Team Tuskan logo (.jpg-muodossa, 300 x 134)

logo

Hei!

Webbisivuiltamme löydät kuvia, videoita, kisatuloksia, kuskeja ja pyöriä. Toivotamme sinut tervetulleeksi, toivon mukaan nautit visiitistäsi ja osaat lukea kieli poskessa! (itse tuskalaiset eivät saa nauttia, toim.huom)

Team Tuska on väljä ja epävirallinen organisaatio, joka pyörii maastopyöräilyn ympärillä. Tiimi on perustettu Lohjan MTB 24h – tapahtumaa varten vuonna 2002, mutta tämän jälkeen tiimin toiminta on laajentunut muihinkin virallisiin ja epävirallisiin tapahtumiin (jäsenillä oli aktiviteetteja jo ennen Tuskaa, mutta silloin ei ajettu tämän nimen alla). Ajaminen on tällä hetkellä painottunut maastopyöräily/enduro/freeridepuolelle, vaikka onhan Tuskalaisia nähty perinteisesti Finlandia-maastopyöräilynkin lähtöviivalla. Tiimillä ei olekaan mitään virallista säännöstöä siitä, mitä ja miten ajetaan, pääasia että ajetaan (vaikka sitten ilman satulaa…)!

Laukaan suunnalla olemme ajaneet Sausagesafari(TM)-tyyppisiä maastolenkkejä. Ajetaan 1,5h, paistetaan makkaraa, ajetaan 1,5h. Kerran vuodessa kokoonnumme jonnekin päin Suomen niemeä ja ajamme maastopyörävaelluksen merkeissä ja suoritamme yöpymiset metsässä. Kerran vuodessa pyrimme myös poistumaan rajojen ulkopuolelle, ottamaan valokuvia ja videoita pyöräilystä, ja ehkä myös pyöräilemään.

Jäsenet vaikuttavat Keski-Suomessa, Kymenlaaksossa ja pääkaupunkiseudulla. Yhteisöön liittyminen on haastavaa; ensin on oltava jämäkästi toiminnassa mukana, ja kun on riittävästi osoittanut asennetta, niin konsensuksen kautta voidaan ottaa tiimiin mukaan. Eikä tästä kyseenalaisesta kunniasta sen jälkeen pääse vaikka haluaisi.

”Ranteet auki ja kohti uusia vastoinkäymisiä”,

toivottaa Tuskan väki