Kuskit

Kuskit, kuvia ja heidän mielenkiinnon kohteitaan. Yleinen dokumentoimaton ominaisuus: kaikkien kuljettajien tallista voi todennäköisesti rakentaa noin 10-kiloisen maastopyörän, pelkästään varaosia käyttäen.

Kaitsu

Pitkien matkojen erikoismies. Excel-mestari. Tuska Technology Center Of Excellence. Kaitsulla on pitkä historia maastopyöräilystä, eikä pitkät maantielenkitkään ole vieraita kovakuntoiselle kestävyysmiehelle.


Teijo

Valosuunnittelusta vastaava maastokuski, jolle maistuvat kaikenlaiset lenkit. Tuska Technology Center Of Excellence. Mielenkiinnon kohteina kaikki ajaminen ja kaikki rakentaminen.


Tomi

Vaikeiden maastojen erikoismies. Voima vie miehen mäen kuin mäen päälle. Jos Tomin näkee puuskuttamassa reitin varrella, silloin mäen jyrkkyyden on oltava vähintään 90 prosenttia tai enemmän.

GOPR5049

Ylläs - Tomi

P7240171b

Levi - Tomi - Jani

P7240169

Levi - Tomi

P7280030

Ylläs - "Ajoin vaan Tonin perässä" Tomi


Toni

I only ride park. Takavuosien enduro- ja kestävyyskuskista on nykyään kuoriutunut bike park-kuski, joka ajotekniikallaan hoitaa useimmat stuntit joita vastaan tulee.

P7240168

Levi - Toni

P7280013

Ylläs - Toni - Lasse

gopr0318

Päivä 1, kohti Laktatjåggastugania


echo

Free Rider.


Jani

Kaikki menee, mutta varsinkin enduro, bike park ja läskipyöräily. Jani vastaa webbisivustolle juttujen tuottamisesta ja muutenkin tekniikasta. Nykyään lenkit ovat joko äärimmäisen lyhyitä tai sitten kisapituisia suorituksia, puolivälin järkevää harjoittelua ei tunnusteta.

P7240171b

Levi - Tomi - Jani

P7240167

Levi - Jani


Late

Tiimimme endurokuski, joka ajaa mieluiten kaikkea päin – ja selviää siitä. Lauri on ollut viimeisinä vuosina aktiivisin edustaja endurokisoissa – ja vieläpä jäykkäperällä. Approved by Tuska! Jos jossain kohtaa lenkkipolkua on kohta mitä ei ole pystytty ajamaan, niin todennäköisesti Late on joskus ajanut siitäkin.


Lasse

I only ride park. Joskus tosin tavattu myös tasaisessa maastossa! Mielakan alkuperäisasukas on ottanut kohteekseen hissilliset elämykset. Myös Suomen muut bike parkit maistuvat taajaan tahtiin.

P7280013

Ylläs - Toni - Lasse

P7280023

Ylläs - "Nice helmet" Lasse


Jussi

Uusi kovakuntoinen tulokkaamme joka on taitavasti välttänyt kameroita toistaiseksi. Korjaamme tilannetta pikkuhiljaa. Endurokisatkaan eivät enää ole tälle miehelle tuntemattomia, ja kaikkia muitakin alalajeja kokeillaan innokkaasti.

Photo Eero Lemmelä

Photo Eero Lemmelä