Viimeinen ajopäivä se tälläkin reissulla koittaa, valitettavasti!

Siitä huolimatta suuntasimme monen muun aamun tapaan kabiinihissin jonoon, johon päädyttiinkin ensimmäisinä. Lämmittelynä on ollut tapana ajaa ylhäältä asti alas asti (luokitukseltaan sinistä) reittiä Easy Rider – Organic – Månskogen – Getrappet. Ei ole ihan yllätys että kyseinen pätkä löytyy myös Strava-palvelusta nimellä ”The whole 8ks”. Siinä voi sitten lähteä kokeilemaan että miten se vauhtikestävyys riittää muiden kyydissä.. pätkällä on pituutta mukavasti ja sellaisia kohtiakin, että aivan jarrut auki ei voi ajella. Tuolla reissulla Tomi sai valumaan renkaasta ilmat väärälle puolelle kumia, joten pikainen korjaussessio oli paikallaan. Parin laskun jälkeen Jani luovutti jo majoitteeseen, ja muut kuskit kurvailivat vielä pari tuntia.

Mikä Åressa sitten on se paras pätkä? Varmaankin kaikilla kuljettajilla on se oma suosikkinsa, ja ei näitä järjestykseen oikein kestä laittaa. Tykkäsimme Easy Rideristä ja Månskogenista, Organic sijaitsee niiden välissä joten ehkäpä se kuuluu samaan kategoriaan. Shimano oli paras punainen pätkä, ja Uffes myös ihan hauska. Flinbanan kuuluu samaan hyvien punaisten sarjaan. Joten jos olet vain yhden päivän Åressa, aja ainakin nämä!

Päivän lukemat: 57,6 kilometriä, 3 tuntia 43 minuuttia ja 4728 vertikaalimetriä.

Illalla suoritettiin kuljettajien huolto, tavaroiden pakkaus sekä majan siivoaminen. Aamulla oli nimittäin startattava kukonlaulun aikaan kohti etelää!

Tags: ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.