Jussi, Toni ja Tomi aloittivat seitsemännen reissupäivän nousemalla ylimmälle asemalle ja ajamalla sinisiä / punaisia reittejä alas asti.

Kahdeksan kilometrin alamäkijyystössä paikat lämpenevät taatusti! Jani puolestaan siirtyi lyhyen rinnekurvailun jälkeen atk-maailmaan ja lepopäivää viettämään. Perjantaista on nimittäin tulossa toivottavasti pitkä ajopäivä.

Tomi oli katsonut Trailforks – sovelluksesta merkitsemättömiä reittejä, ja sieltähän löytyikin pari todella makeaa polku-uraa. Suosittelemme Trailforksista löytyvää Burma-nimistä pätkää, oikein hieno! Tomi ja Jussi sukelsivat myös tutkimaan Åren maastoja tarkemmin, mutta isompia vaurioita ei tullut. Koska tämä ei riittänyt, Toni päätti sukeltaa puusillalla niin että lopputuloksena uusiksi menee jarrut ja jonkin verran ajovaatteita. Mustelmia myös nousee varmasti illan mittaan näkyviin! Onneksi on suojavarusteet, jotka pitivät kuskin turvassa isommilta vammoilta.

Päivän saldona 40 kilometriä, 2700 vertikaalimetriä ja ajoaika 4,5 tuntia.

Tags: ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.