Lasse hoveroi
Kyllä Morzinesta pääsee sitten moneen paikkaan kurvailemaan!

Kelin näyttäessä siltä että aamupäivällä on aurinkoista ja iltapäivällä sataa, niin on parempi taktikoida päivän ajoreitti siten että aamupäivällä lähdetään vähän kauemmas mutta ei liian kauas! Tällä tavoin paluu hisseillä omaan kotiin on vielä mahdollista. Ukkonen on sateen kaveri, ja sade ei itsellään haittaa mitään, mutta ukkonen pysäyttää hissit. Nousimme ensimmäisten kuskien joukossa Super Morzine – hissillä uuteen suuntaan, eli tutustuimme Seraussaix – hissin alapuolelle rakennettuihin reitteihin. Sieltähän löytyi varsin maukasta sinisen ja vihreän kategorian ajettavaa, eli varsin loivaa, helppoa ja nautinnollista. Tämä on vain yksi hissi tällä valtavalla alueella, ja tämän yhdenkin hissin alapuolella olevat reitit vastaisivat kokonaisen suomalaisen bike parkin tarjontaa. Emme arvostele suomalaisia bike parkkeja, haluaisimme vain kuvata kuinka laajasta alueesta on kyse.

Tomi bostaa

Seuraavaksi retkikunta suuntasi kohti Avoriazia ja Lindaretsia, jossa ajettiin siihen asti että sade saavutti ajopaikat. Jani karkasi jo aiemmin kotimajaan, mutta loput porukasta kastui oikein kunnolla kotiinpaluun merkeissä. Kyseiseltä reitiltähän pääsee järkevästi pois ainoastaan selättämällä laskutavasta riippuen 8-12 kilometriä pitkä asvalttiserpentiinialamäki, ja vesisateessa homma ehtii mennä märänpuoleiseksi!

Jussi bostaa

Niin niitä lepopäiviähän siis ei tällä reissulla ole ollut… ne kuskit jotka lähtevät vielä lauantaina ja sunnuntaina ajamaan, on ajopäivien määrä 7/7. Kovaa hommaa, mutta mukavaa.

Kokonaismatka 53km
Nousua/laskua 2998m
Aika 3h 6min

Jani bostaa

Team bostaa

Tags:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.