Les Gets
Kun ei vielä ”tarpeeksi” ole ajettu niin ajetaan vielä kovemmin!

Neljäntenä ajopäivänä sää näytti aurinkoiselta, ja suuntasimme Les Getsin rinteille hurjastelemaan. ”Getsissä” on käytännössä kolme hissiä ja todella paljon reittejä niiden ympäristössä. Tomilla hajosi puolenpäivän jälkeen takavaihtaja (takavaihtajan häkin rakenteet siirtyivät vauhdikkaasti tangentin suuntaan kohti metsikköä), ja sen johdosta Tomi ja Lasse siirtyivät varaosanmetsästys- ja korjaushommiin; Jussin ja Janin jatkaessa ajamista. Les Getsistä pääsee kotikyläämme Morzineen asvalttitietä lasketellen, joten paluu ruokapatojen ääreen ei tällä kertaa ollut ongelma. Kun hissit pysähtyvät, voi suunnata kotia kohti ja pelkoa vuorten taakse jäämisestä ei ole.

Yllättäen kilometrejä kertyi taas huomattava läjä, Jussin mittarilla mitattuna 90 kilometriä joka löi laudalta jopa edellisen päivät reilut lukemat. Se on kyllä reilu määrä tätäkin lajia.

Tässä Jussin Movescount-data!

Kokonaismatka 90km
Nousua/laskua 6311m
Aika 8h 59min

Tags:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.