No niin! Pitkä matkustus on saatu päätökseen, ja maanantai-iltapäivänä olemme saapuneet menestyksekkäästi Morzineen!

Kentälle päästiin autoilla, Finnair hoiti lentopuolen kuljetuksen ja Geneve-Morzine sujui kuljetuspalvelu Skiidy Gonzalesin kyydissä.
Kaikki meni matkalla kuin elokuvissa, josta syystä pääsimme hyvissä ajoin majoitukseen. Kaksi retkikuntalaista lähti hakemaan kaupasta ruokaa ja kaksi jäi kasaamaan pyöriä. Noh, yksi reppu haki vähän ylimääräisiä kilometrejä, mutta sekin saatiin hyvissä ajoin talteen.
Kun rutiinit saatiin näin hyvin pakettiin, oli aika lähteä ajelemaan shakedown-lenkki! Isolla mäellä ajaminen on huomattavasti erilaista kuin Suomessa, joten totuttelua riittää. Iltapäivän aikana Morzine-Les Gets tarjosi sateista seuraa ja liukkaahkoja juuria!
Noin kahden ja puolen tunnin kohdalla oltiinkin jo siinä tilanteessa että palattiin pyöränpesun kautta ruokaa laittelemaan. Vastassa meitä oli sateeton keli, ainakin 22 asteen lämpö ja sateenkaari. Jussi ja Tomi kävivät hakemassa vielä ylimääräisen lenkin päivän päätteksi. Tästä on hyvä jatkaa huomenna!

Kokonaismatka 30km (Jussi+Tomi 36km)
Nousua/laskua 1986m (Jussi+Tomi 2500m)
Aika 2h 31min

Tags:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.