Hengissä ollaan, vaikka se ei päälle päin näy!

Me ollaan taidettu ajaa enemmän kuin kuvata ja ladata sisältöä nettiin tänä kesänä, joten tässä hieman kertausta siitä mitä on tullut tehtyä maastopyöräilyn saralla heinäkuuhun 2018 mennessä.

Lähdetään liikkeelle sekalaisesta kokoelmasta. Talviajoa, endurokisoja ja yleistä fiilistelyä metsän puolella. Kesähän on ollut ajokelien puolesta aivan loistava! Kuumaa ja hellettä on riittänyt. Erityiskiitos Eero Lemmelälle enskakuvista.
[nggallery id=’196′]

Kesäensiö 2018

Toukokuun lopussa pistettiin virallinen startti kesäkaudelle, ja Laukaan perämetsissä poljettiin noin 50 kilometrin mittainen lenkki. Mökkiyön jälkeen polkaistiin vielä best of – lenkki siihen päälle. Mielenkiintoisesti reitille valikoitui jäykkäperä-xc-pyörä, täysjäykkä fatbike ja pitkäjoustoinen endurojyrä. Silti mentiin yhtä matkaa ja kaikki taisi saada silti riittävästi haastetta.

[nggallery id=’195′]

Tahko MTB 2018

Tahkollakin käytiin edustamassa! Lassella ja Maritalla oli Tahkovuoren päällä Renkaanvaihtohommia (toim.huom: sisäpiirin juttu), kuraa oli riittämiin mutta vesisadetta ei ollut, joten 50/50 hyvä ajokeli.

[nggallery id=’194′]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.