Lauri nappasi jäykkätarakkasarjan kolmannen sijan.

Näin ollen endurokausi on polkaistu todenteolla käyntiin, ja hienoissa olosuhteissa päästiinkin ajamaan. Koko toukokuun jatkuneet lämpimät kelit petasivat nopeat radat kaikille, ja myös kisaviikonlopun aikana nautittiin lämpimästä auringonpaisteesta! Saa nähdä jatkuuko hyvä tuuri kelien suhteen.

Lauri oli ottanut hieman kipeää, mutta pyörä kulki silti hienosti enduron hengessä maaliin asti. Myös Jussi oli kisaamassa ja Lasse & Marita mukana kannustusjoukkoina. Jussi totesi vauhdin hieman parantuneen viime kerrasta, ja koska kisaamassa ollaan niin vaikka ajamisesta nauttiminen on tärkeää, niin on myös hyvä että reeni näkyy tuloksessa!

Katso kaikki kuvat tästä linkistä:

2018 kuvagalleria

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.