​Reissu saatiin päätökseen ja tähän kertauksena vielä yhteenveto saavutuksista.

Yksi Dune RR runko, kolme takakumia, ohjainlaakeri, vaihdevaijeri, gopro hero session ja sisuskumi. Tappiot olivat siis minimaalisia! Runkokin antautui vasta viimeisen ajopäivän viimeisessä laskussa! Kilometrejä kertyi 434, laskumetrejä 33,7km, ajoaikaa käytettiin 42h ja kaloreita jäi matkalle 22000! Kaiken kaikkiaan reissu onnistui mainiosti, kelit suosivat ja suuremmilta vaurioilta säästyttiin. Miehet ovat väsyneitä ja ikävä kotiin painaa. Mielessä siintää kuitenkin jo kesäspektaakkeli 2018, saa nähdä minne keulat suuntavaat… ensimmäisiä ajatuksia on kuitenkin jo heitetty ilmoille.

Tomi Kauppinen, Toni Mähönen ja Jussi Hienonen
TEAM TUSKA KESÄSPEKTAAKKELI 2017

Tags:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.