Aamupäivällä lähdimme hakemaan tuntumaa sinisiltä ja punaisilta baanoilta valmistautuen iltapäivän koitokseen…

Päivä valkeni hieman pilvisenä ja ukkosen uhka enteili hissien sulkemista koko päivän.

Aamupäivän rälläyksen jälkeen suuntasimme kohti maineikaista Kamasutrail (Musta) baanaa. Kaikilla kaiverti sen verran, että ainakin yksi musta pitää käydä ajamassa ja katsoa mistä ne isot pojat ajelee.

Itseluottamusta uhkuen suuntasimme keulat mustaan mäkeen ja heti kävi selväksi , että jyrkkyyttä ainakin riittää. Pätkälle olikin lastattu kaikista isoimmat dropit ja laiturit sekä hyppyrit. Lopulta pätkä osoittautui ajettavaksi meidän tasoisille kuskeille, vaikka isoimmat laitteet jäivätkin tällä kertaa kokeilematta. Pitänee vielä muutama vuosi pysytellä punaisilla reiteillä harjoittelemassa.

Ajopäivä päättyikin lopulta hissien sulkeutumiseen ukkosen takia ja itse asetetusta 60km tavoitteesta jäätiin 3 kilometriä! VIelä on kuitenkin yksi ajopäivä jäljellä!

Tags:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.