Reissumme on kääntynyt jo loppuviikon puolelle, mutta ajaminen jatkuu! Tai no, tällä kertaa Jani on telakalla ja Toni, Tomi ja Lasse suuntaavat Ylläksen rinteeseen.

Ajon aikana oli hyvä myös pysähtyä kuvaamaan punaisen reitin kohokohtia.

Jokainen kuski taisi ylittää taas omat mukavuusalueensa tänään.

Retkikuntamme etäosallistuja Lauri saapui aamupäivän aikana Leville endurokisat mielessään ja pommitti pitkin päivää parkin reittejä, kunnes epäonnekkaasti takakiekko siirtyi epäsuoraan tilaan siinä määrin, että jo kiekon hätäoikaisu rinteessä kesti noin kolme varttia. Onneksi meiltä oli jo lähtenyt yksi autokunta katsomaan Levin meininkejä, joten Lauri saatiin pelastettua vastuuttomassa tilassa Levin kupeesta ja tuotua Ylläkselle. Ei niin kovinkaan yllättävästi iltaohjelmassa oli jälleen kiekon rihtausta – mutta tällä kertaa takakiekon! Vaihtelua!

Iltapäivällä saimme mukavan lisäyllätyksen, kun pitkään tuntemamme Zarni saapui Africa Twinillään piipahtamaan majoitteessa. Tarjosimme matkaajalle yöpaikan ja vähän suolapalaa. Usean tuhannen kilometrin mittaisen enduroreissun tapahtumia oli hienoa kuunnella illan mittaan.

Päivä 6 numeroina:
Ajoaika 3h 11min
Nousu/lasku ???m
Kaloreita 1815kcal
Matka 33,7km

Tags:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.