Viimeinen ajopäivä lähtee käyntiin! Nyt pitää olla tarkkana raportoinnissa, sillä päivän aikana tapahtui moniajoa kolmella eri rintamalla.

Lauri heräsi jo aikaisin survomaan aamupalaa kitusiin ja valmistautumaan Levin endurokisojen harjoituspäivään. Pyörä on saatu kuntoon ja mieskin on ehjä joten ei muuta kuin moottorimarssi Leville! Harjoituspäivä olikin sitten kohtuullisen haastava: ukkosen vuoksi hissit pysähtyivät melkein heti, ja Lauri sai tehtyä kokonaista yhden nousun hissin avulla. Loppupäivä menikin sitten rinteitä ylös rimpuillessa, mutta ilmeisesti kaikki erikoiskokeet tuli kuitenkin tarkastettua. Taisipa pari nousua päästä autokyydilläkin. Lauri oli taas hieman vastuuttomassa tilassa saapuessaan mökille takaisin, mutta positiivisesti ehjänä! Päälle päin oli kyllä aistittavissa hissittömyydestä aiheutuvat vieroitusoireet.

Samaan aikaan Ylläksellä: Tomi, Lasse ja Toni starttasivat kurvailemaan bike parkin nyt jo erittäin tuttuja baanoja. Intoa riitti parin tunnin nautiskeluun aamupäivällä, Lasse kurvasi hieman aiemmin mökille. Ilmeisesti alkuviikosta sattuneet pannutukset ja kalustotappiot olivat tälle reissulle tarpeeksi, sillä loppuviikkoa kohti ajopäivät ovat olleet aina toistaan ehjempiä.

Samaan aikaan Ylläksen mökillä: Zarni keitteli Janin kanssa norjalaista nokipannukahvia, ja kahvien jälkeen moottorimies lähti jatkamaan matkaa, nyt jo pikkuhiljaa etelää kohti (mutta toki voi vielä seikkailla hiekkateitä itärajalle päin, köh köh). Zarnillakin kertyi tosiaan ajoa tuhansia kilometrejä, toivottavasti näemme joskus esim. kuvagallerian aiheesta!

Päivä 7 numeroina:
Ajoaika 2h 7min
Nousu/lasku ???m
Kaloreita 1285kcal
Matka 27,23km

Seitsemäs päivä reissussamme oli viimeinen ajopäivä! Kahdeksas päivä oli taas ansaitusti ”lepopäivä”, eli frisbeegolffausta Levin haastavalla baanalla kertaa kaksi.

Tags:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.