IMG_5049
Kaikki kunnossa? Ei tuossa kuvassa ainakaan mitään sen kummempia näkynyt.

Tällaisella pitkällä ajoreissulla on mahdollista pitää lepopäivä tai lepopäiviä ajamisesta, ja osittain se on tarkoituskin. Kroppa ehtii palautua kunnolla rajusta aloituksesta ja yleensä jotain muutakin on tarve tehdä, kuten nyt. Lasse varasi ajan lääkäriin kuvauttaakseen käden luiden tilanteen ja Tomi alkoi haeskella pyörään osia. Myös Lassen pyörän etukiekko oli solmussa, joten siihen etsittiin lääkettä.

Röntgenin jälkeen kaikki OK: ei katkenneita luita! Tomi löysi keinot ajamisen jatkamiseen Levin pyörävuokraamosta, josta heltisi riittävästi osia Pivotin ajokuntoon saattamiseksi. Hassua sinänsä että aivan vieressä sijainnut Ylläksen pyörävuokraamo ei taipunut moiseen joustavuuteen. Lasselle tilattiin kilkkeet etukiekkoon Hi5ibikestä, pikana.

Lohduttauduimme syömällä jotain mitä kaapista sattui löytymään.

IMG_5052

Tags:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.