No niin! Reissun neljäs päivä eli kolmas ajopäivä tarjosi tuttuja mahtavia reittejä sekä pari muksahtamista. Aamulla keli oli hieman sateinen, joten taktisesti jätimme aamupäivän ajamatta ja panostimme souveniirien hankintaan. Tarkoitus oli ajaa lyhyt päivä, 2-3 tuntia. Puolen päivän jälkeen ponnistimme liikkeelle tutulla Diable-pätkällä. Vauhtia oli huomattavasti enemmän kuin edellisinä päivinä vaikka pyrimme kuvaamaan koko porukkaa viimeisen kuskin kypäräkameralla. Paketti eli neljän kuskin letka pysyikin kiitettävästi kasassa kameran linssiä varten. Hyvää kuvaa! Diablen jälkeen surautimme nopeasti Langen (vihreä) loppuosan ja suuntasimme pienen tuumimisen jälkeen Venosciin, koska sen jaksaisi ajaa hyvin heti ensimmäisten laskujen joukossa. Siellä Jani tutustui tarkemmin paikalliseen kivituhkaan, joka tunkeutuu vaatteisiin, kenkiin, panssarin alle, polvisuojien alle, kalsareihin ja kaikkialle muualle mihin kuvitella saattaa. Venoscin paluuhissin jälkeen puristusvoimat toisesta kädestä kadottanut Jani luovutti ja loppuporukka siirtyi vielä ajamaan yhden sinisen reitin vastarinteeltä, josta löytyikin hyväkuntoista, melkein betonipintaista bermibaanaa ja hienoja pöytähyppyjä. Lopussa Tomi päätti upottaa eturenkaansa julmettuun ojaan, ja siitä seurauksena hallittu lapajättiläinen, joka aiheutti vain hieman jäykkyyttä niskoissa alkuillasta. Synttärisankari toipui tapahtuneesta kuitenkin hienosti. Nyt kaikki ovat kokeilleet Alpeilla könyämistä tänä vuonna, aina sattuu ja tapahtuu kun on ajamassa... Loppupäivän otimme rennosti kuskeja huoltaen, lumivyöry-4D-simulaattorissa vieraillen ja ulkona syöden. Onpa hieno kohde tämä L2A! Päivä 4 numeroina (viimeinen lenkki puuttuu koska datat Janin mittarista) Ajoaika: 1h 38m (muut: +1h) Matka: 15km Minimikorkeus: 969m Maksimikorkeus: 2400m Nousu/lasku: 1475m Sorry, ei kuvia tänään. Kuvasimme lyhyenä ajopäivänä ainoastaan muutaman videon, joita näillä nettiyhteyksillä ei kannata ladata - eli kuvallinen raportti luvassa jälkitoimituksena! Tags:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.