No perskeles! Kun FAILREACTION kirjoitti uuden helsinkiläisen pyöräliikkeen Ride Moren avajaisista, niin kyllä nyt jälkikäteen pitää huudella että Tuskakin kävi siellä katsastamassa paikat! Harmittaa vaan että ei ehditty avautumaan ekana ja FR pitää tässä nyt sitten moraalista piikkipaikkaa.

Neljä pilkku viisi Tuskan edustajaa, kaksi kuskia ja loput sitä parempaa sukupuolta/polvea, vieraili Rädyn Mikon uudella liikkeellä Konalantie 9:ssä. Meidät toivotti tervetulleeksi komeat Evocin liput liikkeen ulkopuolella ja kyllähän siinä tuli heti sellainen olo että nyt lähti sokka irti lompakon varmistustapista. Vaikka sisäpiiri kuiskii että viimeiset pari viikkoa oli ihan järkyttävää kiirettä liikkeen kulissien takana, niin tavaraa oli saatu hienosti esille. Huoltotiloihin on panostettu ja ne eivät ole missään peräkellarissa vaan sopivasti puolittain osa liikkeen layouttia. Ständit ja muutenkin liike on tiloiltaan erittäin mukava. Porkkanaleivosta mussuttaessa tuli tarkistettua niin varaosia, varusteita kuin pyöriäkin. Pivotin Les Fat – läskipyöräkin oli esillä ja aiheutti hirvittävää omistushalua. Liekö kauniimpien puoliskojen läsnäolo vaikuttanut, mutta poistuimme liikkeeltä loppujen lopuksi Pivotin sukkia ja jarrupaloja kainalossa. Se Evocin toilettibägi jäi kyllä kaihertamaan… kuvia liikkeeltä voi tarkastaa vaikka tuolta FailReactionin blogista, itse emme voineet käyttää elektronisia laitteita kuolan valuessa suupielistä.

Ride Moresta saa varmasti asiantuntevaa palvelua, jos et mene käymään niin silloin Team Tuska saattaa tulla teille asumaan/vetämään yhteislenkkiä/selostamaan yhteislenkkiä. Joten mene.

Tsekkaa uudet hienot sivut:
http://www.ridemore.fi/

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.