Tuska luki hiljattain Perjantaikokin blogin vinkit, kuinka pyöräreissulla voi kun voikin tuoksua hyvältä. Välittömästi sen jälkeen tuli halu korjata punakynällä pari selkeää asiavirhettä joita tekstistä löytyy. Viittaamme tässä tekstissä siis allaolevaan blogipostaukseen, jonka suosittelen lukemaan ennen näitä Tuskan hengessä laadittuja vinkkejä.

http://perjantaikokki.fi/2014/12/12/miten-pyorareissulla-voi-tuoksua-hyvalta/

Ja tässä siis vastineet / korjaukset. PK tarkoittaa Perjantaikokin lainausta.

PK: ”…vaikka ajelisit ylhäisessä yksinäisyydessäsi keskellä metsää, on kolmas päivä samassa paidassa kärsimystä jo kuskillekin.”

Tuskan vastine: vaikka ajelisit ylhäisessä yksinäisyydessäsi, ja sehän on ainut oikea tapa yleensäkään pyöräillä, on kolmas päivä ensimmäinen päivä, kun nenäkarvat ovat käristyneet sille asteelle että pienet hajuhaitat eivät vauhtia häiritse. Ja jos sinulla jostain syystä on kaveri tai kavereita mukana, teet heille palveluksen antamalla tuoksusiedätyshoitoa. Myös turhat turistit pysyvät poissa jaloista pyörimästä, kun luonnollinen odöörisi rakentaa biokemiallisen suojaesteen. Ole yhtä luonnon kanssa. Deodorantti on murha!

PK: ”On siis pestävä pyykkiä.”
Tuskan vastine: No ei ole.

PK: ”Rakenna mankeli [rullaten vaatteita lattiaa vasten]”

Tuskan vastine: majoituksessa ei ole lattiaa. Eikä seiniä. Ja jos on, niin lattia on siinä kunnossa että siinä ei pyykkiä rullailla. Ilma on tyypillisesti niin kosteaa, että ripustaminen ei auta vaikka kuinka korkealle nostaisi.

PK: ”Rakenna wc:stä kuivauskaappi”

Tuskan vastine: ulkohuussissa, jos sellainen luoja paratkoon on majoituksen lähellä, ei ole sähköä. Eikä hiustenkuivaajaa, eikä suihkutankoa. Viimeinen energiapatukka, jolla hiustenkuivaajan voisi kiilata seinätelineeseen (jota sitäkään ei ole), on syöty neljä tuntia sitten.

PK: ”…mikäli koko huoneesi alkaa muistuttamaan saunaa, avaa ikkuna tai nauti lämmöstä.”

Tuskan vastine: on niin p**** kylmä, että tästä ei liene ole pelkoa. Ei ole ikkunaa, ja on kylmä. Ja märkä. Mainitsinko hyttyset? Onneksi moskiittoverkossa (yksi kappale neljän hengen seuruetta kohti) on reikä.

PK: ”Älä jätä kuivauskaappiasi vartioimatta”

Tuskan vastine: Älä jätä juomareppuasi vartioimatta. Pidä puukko aina käsillä. Märätkin vaatteet on parempi vaihtoehto kuin se, että kanssapyöräilijäsi päättää keventää Meal Ready To Eat – varastojasi!

Yleensäkin ottaen kamoja on turha yrittää kuivata koska ne kastuvat kuitenkin tuskan lenkillä #kalmakaltio #Morzine2014Kurarännipyöräily #karhunkierros #karhunpolku #gardajärvi #Lohja24hMtb #nuuksio

PK: ”Pakkaa kevyesti ja jätä pyykinpesuaineet kotiin”

Tuskan vastine: Ei lisättävää, tässä asiat kunnossa.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.