Tarkempaa infoa kiinnikeistä + akkupaketista:

Tankokiinnike on Hopen valmistama, simppeli ja toimiva. Ajatus hiilikuituisesta O-rengas kiinnitteisestä versiosta kariutui heikkolaatuiseen hiilikuitulevyyn.

Kypäräkiinnike on tehty hiilikuitulevystä. Kaikki ei mennyt ihan kuin Strömsössä: Vesisuihkuleikkauksen railo oli leveämpi kuin oletettiin. Lisäksi jäi huomioimatta, että puolet leikkeistä olisi pitänyt tilata peilikuvina. Pienellä fixauksella kiinnikkeestä tuli toimiva, mutta esteettisyys jäi tavoitteesta. Seuraavaa versiota varten on jo uudet suunnitelmat hautumassa. 

Akkuna on 14,8V LiPo. Akku on muovikuorinen versio, jonka kapasiteetti on 5000mAh. Akulle on juomapullotelineeseen sopiva kotelo, mitoitus on täydellinen tuolle akulle. Tuosta akusta lähtee hetkellisesti virtaa yli 100A, joten akun ja lähellä on 7,5 A sulake. Kaapelin liittimet on Lumicycle yhteensopivia, eli – napa on keskellä. Yhteensopivuus mahdollistaa vanhojen Lumicyclen akkujen käyttämisen jatkossakin.

Globaali supply chain ei pysynyt TBLCOF:n tuotannon vauhdissa ja ensimmäiset yksilöt kasattiin ilman etäkytkintä. Lopulta kuuden viikon odotuksen jälkeen Easy2ledin toimittamat etäkytkimet saapuivat Kiinasta.

 

Tags:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.