Tomi Viimeisenä päivänä on hyvä vähän rikkoa tai ainakin venyttää omia ajorajoja. Lassen ja Janin jäädessä kämpille siivoilemaan ja pakkaamaan, Tomi ja Jussi lähtivät suorittamaan vielä yhtä päivää parkkiajelun merkeissä. Näin ollen tuli ajettua jokaisena reissun päivänä! Morzinesta suunnattiin Pleneyn kabiinihissiin, josta pääsee laskemaan helpohkoa ja nopeaa siirtymää Les Getsin parkin puolelle. Getsissä jauhettiin jo tutuksi tulleita eturinteen punaisia, ja taemman rinteen punaisia ja sinisiä reittejä. Eturinteen punaiset olivat melkoisen huonossa kunnossa (valtavasti jarrupatteja), mutta takana reittejä oli ajettu vähemmän, eli siellä taas oli kaikki paremmassa kunnossa. Taaemman hissiaseman alta pääsee muuten takaisin Les Getsin kylään vihreää siirtymää. Les Getsissä on eturinteen puolella, alaosassa, myös aloittelijoille sopiva jump park, jossa voi opetella hyppäämistä. Kaikki reitit tulevat tätä kautta hissille, joten paikkaa ei voi missata. Jussin gappi Päivän lopuksi kokeiltiin vielä Mont Cheryltä (Getsin muuta parkkia vastaapäätä oleva mäki) laskevaa mustaa baanaa Dans l'Gaz - reitin merkeissä ja ihan parasta mahdollista flow-pätkää tämä endurokuskeille ei ollut. Ehjin nahoin tuostakin tosin selvittiin! Cheryltä tulee alas myös vihreä reitti, sitä ei tullut tällä kertaa kokeiltua. Melkein kaikki muut ajettiinkin! Loppuun vielä rento asvalttiloikotus Morzineen, ja homma on paketissa! Pyöränpesulle mars! Jussin Movescount-data tästä linkistä! Kokonaismatka 46km Nousua/laskua 3008m Aika 3h 33min Tags:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.