Tahko MTB on jälleen ajettu, alla tulokset!

[table id=5 /]

Kovimmin reitin päästi läpi Lauri, jolta tosin tippuivat työmatka-xc-tykistä ketjut viisi kertaa. Pitäisi varmaan joku ohjuri hommata? Toisaalta mies sai kuulemma levätä, kun sai välillä päästellä alamäkiä ilman polkemista. Jäämme odottamaan vertailua, josko ensi vuonna ketju pysyisi päällä? Ainakin ilman ketjua päästiin paljon kovempaa kuin edellisvuonna, tosin harjoittelukin on saattanut vaikuttaa asiaan. Yhtään kovempaa ei kuulemma olisi kulkenut.
Jussi ja Tomi ovat myös kovassa kunnossa ja nautiskelivat reipasta vauhtia maaliin, Tomi yöllä ja Jussi päivällä. Tomi on ajanut Tahkon niin monta kertaa, että yövuoro maistuu makealta.
Toni osallistui pitkästä aikaa kierrokseen, ja kurvaili maaliin reilun viiden tunnin yövuoron jälkeen. Kehui että seuraavan kerran tulee takaisin vasta kovakuntoisena. Saa nähdä!
Teijo ja Jani ajoivat yötahkon täysjäykillä fatbikeilla, Teijon onnistuessa hieman paremmin ja Janin kärsiessä imeytymisongelmista ja massiivisista krampeista Teijo vei voiton tahko-tuska-läskiluokassa ylivoimaisesti.

Tags:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.