Åre! Mutta ennen sitä istuttiin maratonsessio varhain aamusta auton penkkiä lämmittäen. Matka Skellefteå-Åre meni kuitenkin hyvää tahtia poislukien ihan viimeinen vajaa sata kilometriä, ohituskaistojen puuttuessa liikennevirta puuroutui hitaaksi. Kurvasimme suoraan majoitteeseen joka on sadan metrin päässä reiteistä. Nopeasti tavarat autosta ja ajamaan, kun hissit pysähtyvät neljältä! Keli oli autoillessa sateinen ja kylmä, mutta Åre käänsi lämmöt päälle ja kasasimme kalustoa kuumassa auringonpaahteessa. Jani jäi vielä sorvaamaan häthätää vanteelle uusia teippejä kun muut siirtyivät jo lippukassan kautta mäkeen. Ajamaan ehdittiin noin puolitoista laskua ja näinollen shakedown on suoritettu onnellisesti loppuun. Åren hissilippu maksaa n. 140 euroa ja sillä ajaa viikon. Summalla saa käyttöönsä julmetun paljon ajettavia traileja ja useamman hissin.

Huomenna on tarkoitus päästä vuoren huipulle asti ja alkaa tutustumaan vielä lähemmin reitteihin!

Tags: ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.