Pitkällä reissulla kroppa on kovilla, ja siksi kannattaakin levähtää aina muutaman päivän välein. Tiistaina ajatuksena oli hieman kevyempi ajopäivä ja päätimme lähteä kuvaamaan ”kotibaanoja”. Ennen lähtöä ohjelmassa oli kuitenkin Tonille uuden takakumin hankinta, joka saatiin asennettua Gravity Lab – liikkeen avustuksella. Tämä on myös paikallisista liikkeistä se, josta kannattaa varaosia kysellä (huomaa varustelu). Tarttuihan sieltä Jussille mukaan kokkelit ja myöhemmin päivällä uusi vaihdevaijeri.


Te jotka ette vielä tiedä niin Huck Norris on suomalainen loistoinnovaatio, joka suojaa renkaita ja vanteita kovassa maastoajossa.

Reilun neljän tunnin kuvaussession jälkeen suuntasimme uimaan. Uimaan tosin päästiin vain hyppyrin kautta joka heitti miehiä kuuden metrin korkeuteen. Alastuloja nähtiin monenlaisia, onneksi ilman vaurioita.

Hot jumping oli kyllä mahtava kokemus ja viileähkö vesi toimii lihashuoltona erinomaisesti.

I can see my house from heeeeere….

Tags:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.