Päivä alkoi usvaisena, mutta aurinko siivosi pilvet nopeasti. Tänään lämmittely tapahtui jo sinisellä pätkällä ja suuntasimme alkulämpöjen jälkeen enduropätkälle kohti Val d’Isereä. Matkalla hoidettiin Jussin peukaloa, joka sai pienen tällin päivän ekalla laskulla, onneksi suuremmilta vaurioilta vältyttiin. Loppumatkaan sattui hieman haastavampi enduropätkä, johon mahtui tunkattavaa nousua ja teknistä louhikkoa josta Toni tuumasi: ”Lasse olis varmaan tykännyt tästä”. Päivä taputeltiin vielä punaisella ”mustalaisella”. Teimme myös tuttavuutta paikalliseen eläimistöön, joka näyttäytyi monimuotoisena retkeilijöille.

Ajopäivän pituus oli 5h 15min ja matkaa kertyi 51km. Laskumetrejä 4000 ja kaloreita reitille jäi 3000. Palautumista vauhditettiin kätevästi saunomalla ja uimalla. Majoituksen tuleviin vaatimuksiin lisättiin uima-allas näköalalla…

Tags:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.