Retkikunta on laskeutunut kohteeseen! Kyllähän tämä Tignes vaikuttaa ihan siedettävältä paikalta. Ensimmäinen kuvakin kelpaisi sellaisenaan postikorttien kylkeä koristamaan.

Matka alkoi perinteisesti Lepsämän tukikohdasta aikaisella herätyksellä. Lentokenttärutiinit sujuvat joustavasti kun käyt viemässä matkatavarat edellisenä iltana Bag drop – tiskille. Geneveen saavuttua lähdimme noutamaan vuokrapakua hyväksi todetusta vuokraamosta (Patric Location).

Siellä ei kuitenkaan oltu viimeisen kahden vuoden aikana opeteltu Englannin murretta joten viittomiseksi meni. Tällä kertaa myöskään lisävarustelistaa ei oltu ruksittu kovin ahkerasti joten mm. ilmastoinnista tingittiin (toimii talvella). Matka kohteeseen on käytännössä 200 km motaria alamäkeen mitä nyt lopussa pieni nousu Tignesin kylään, joka sijaitsee 2100m merenpinnan yläpuolella. Ensimmäisenä iltana hoidettiin maastontiedustelu ja ILMAISTEN hissilippujen nouto turisti-infosta. Pyörien ajokuntoon laitto hoitui myös reittikarttaan tutustuessa.

Tags:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.