shockwiz-technology-hero
Nyt iskaria voi säätää muutenkin kuin perstuntumalta! Ensimmäiset Shockwiz-testit ovat lupaavia.

Hae omasi täältä!

On kyllä hieno juttu että joku valmistaja älysi tehdä tällaisen. Laite kerää telemetriatietoa polkupyörän etuhaarukasta tai keulasta, kun laite on ruuvattuna ilmaventtiiliin kiinni. Tekijät keksivät, että ilmakammion paineenmuutokseesta voi mitata iskarin tai keulan liikettä. Hyvä idea! Puhelimen mobiiliapplikaatiolla voi sitten tarkastella mittaustuloksia, ja tehdä iskareihin säätöjä palautteen perusteella. Ilmeisesti isot pojatkin huomasivat tämän keksinnön nerouden, ja eipä aikaakaan kun SRAM kävi shoppailemassa kalun itselleen.
Aiemminhan telemetriatietoja on kerätty erilaisilla iskarin ulkopuolelle kiinnitettävillä vaijeri- tai siimahässäköillä ja tietäähän sen miten maastoajossa sellaisille voi käydä.

Shockwiz – lisätietoja

Valmistajan kotisivut

VitalMTB:n testi

Quarq

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.