Oletko kyllästynyt Reverbin rikkoutumiseen ja kalliisiin huoltoihin talvikäytössä? Tuska Technology Center of Excellence on ”kehittänyt” tuunauskonstin, jonka jälkeen Reverb ei ala valumaan talvikäytössä. Tällä tuunauksella Reverbistä tulee 100% huoltovapaa, edes Fillariosa ei pysty huoltamaan sitä enää. Reverbissä on piilotettu ominaisuus samalla tavalla kun esimerkiksi iPhone 7:n 3,5mm kuulokeliitäntä (katso iPhone-tuunaus tästä linkistä).
Tämä SRAMin tarkoin varjeltu salaisuus on pysynyt piilossa näihin päiviin asti, mutta seuraavan tutoriaalin avulla voit tehdä tuunauksen itse.

1. Ota tolppa pyörästä irti, kaukosäätimen voit laitaa talteen kesäkelejä varten.
2. Pura Reverbin tarpeettomat sisäkalut pois, laita taas talteen kesän varalle. Poista ilmat ja öljyt hallitusti pois ennen purkamista.

3. Poraa 5mm reikä tolpan takapuolella olevan ”ROCK” tekstin O-C kirjainten väliin niiden yläpuolelle.

4. Merkkaa porauksen aloituskohta pistepuikolla. Säädä tolppa haluamaasi pituuteen ennen poraamista. Poraa 5mm reikä läpi kohtisuorassa tolpan läpi, poista mahdolliset jäysteet.

DISCLAIMER: olemme korruptoituneita ja/tai myyneet sielumme pyöräilyn alttarille. Älkää kuunnelko tai lukeko neuvojamme.

5. Laita poraamaasi reikään M5 pultti ja mutteri, jolla estät tolpan ikävän hajoamisen talvikäytössä. Kiinnitä tolppa takaisin pyörään ja sitten vaan kovaa ajoa.

Tuunauksen sivutuotteena Reverb laihtui kivasti, nyt se painaa enää 350g (420/31,6mm malli)! Ota huomioon että tolpan nosto/laskutoiminto tuhoutuu edellämainitulla käsittelyllä lopullisesti, mutta ainakaan se ei enää hajoa siitä kohdalta tämän jälkeen…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.