Pieni retkueemme pöräytti mökin pihaan puolisen tuntia sitten, eli ajoaikaa Rovaniemellä suoritettu kauppareissu mukaanlukien tuhraantui lähestulkoon tasan yksitoista tuntia. Moiselle matkalle mahtuu kyllä kaikenlaista, muutama porokohtaaminen ja parista retkipyöräilijästäkin näimme elonmerkkejä. Taisimme myös havaita Vatti Manhasen tuppeen sahatut koivut, joita oltiin siirtämässä pohjoisemmille tanhuille. Levillä yritimme ottaa yhteyden freeride/downhilljaostoomme, mutta herrat olivat lämmittämässä jatkuvalämmitteistä saunaansa juuri silloin, joten jatkoimme matkaa pysähtymättä. Navigaattori valitsi Leviltä eteenpäin hieman eksoottisen hiekkatien, jonka vaihtelevasta laadusta pääsimme nauttimaan puolensataa kilometriä.

Hyvä siirtymä tämä oli, koska olemme ehjinä perillä, tosin hieman zombimaisina. Mökin portaalta avautuu tällainen maisema. Ja huomenna lisää, nyt hyvää yötä!

Tags:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.