Ei sitten päästy edes Jyväskylästä ulos, kun reissun voisi todeta hyvin alkaneeksi. Olin toimittamassa Ride Cycle Storessa viimeisiä täydennyksiä, kun sisälle asteli Red Bull-tyttöjä kaksin kappalein. Hetken juttelun jälkeen he totesivat että 11-tuntinen siirtymä vaatii energiaa, ja saimmekin mukaan vähintäänkin riittävästi e-juomaa. Jotta kiitoksia! Matka jatkuu nyt Oulua ja Rovaniemeä kohti... ohitettiin just Hirvaskangas.

2 Responses to “Liikkeellä!”

  1. sinkoilija Says:

    Muistakaa nyt sitten välillä pitää taukoa niistä energialitkuista, että tulee kanssa nukuttuakin…

  2. Jani Mähönen Says:

    Tänä iltana ei ainakaan taida tulla unen kanssa ongelmia, vaikka mökin “pimennysverhot” päästävät noin 99,9% tuosta (laskemattomasta) auringonvalosta sisään.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.