Hienot ajopäivät alkavat sekoittua toisiinsa mutta olikos tämä se viimeinen? Kyllä vain! Nyt kiinnostaa taas Suomen 100-metriset korkeuserot. Ja kun kirjoitetaan että kiinnostaa, niin se tarkoittaa että ei kiinnosta. Tällaisen huimistelureissun jälkeen tahtoo olla aina motivaatio-ongelmia aloittaa kotona ajaminen.

Nönäytimme Super Morzine – hissillä kohti jo tuttuja baanoja, mutta vieläkin oli saatavilla uutta ajamista. Ajoimme kuitenkin pääsääntöisesti niitä reittejä jotka jo tiesimme suhteellisen kuiviksi. Fillareiden vinoputkissa oli kuitenkin noin 3 cm paksuudelta Alppia kun pääsimme pyöränpesuasemalle. Irrottamiseen tarvittiin painepesuria.

Toni vastasi päivän ohjelmasta heittäytymällä kyljelleen yhdessä kurakossa. Suojat hoitivat hommansa ja matka jatkui taas, vaikka ruumiinosat voivat jonkin aikaa tuntua kummallisilta! Kuittasimme myös korkeusmetrien enkat 2289m. Lisäksi ajoimme viidessä eri bike parkissa kahdessa eri maassa. Aika käsittämätön päivä taas.

Kaikenkaikkiaan Ranska on hieno maa, ei voi mitään. Katsotaanpa vähän näitä viiden päivän lukemia yhteensä: Tonilla 24 000 kilokaloria, ajotunteja noin 28, kilometrejä noin 307.

Päivä 6 numeroina

Ajoaika: 6h 16m
Matka: 66km
Minimikorkeus: 975m
Maksimikorkeus: 2289m
Nousu/lasku: 4875m

(kuvissa on myös gps-reitti sekä korkeus/nopeuskäyrä)

Päivä 6 kuvina

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.